Veloplagt Ronaldo sænkede Sevilla i Super Cuppen

Cristiano Ronaldo viste tænder med to scoringer i Real Madrids Super Cup-sejr over Sevilla.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo uddelte smagsprøver på deres angrebsformåen, da holdet her til aften vandt 2-0 over Europa League-vinderne fra Sevilla.

Real Madrid havde i det store hele alt under kontrol denne tirsdag aften i Cardiff, hvor den 16. udgave af Super Cuppen løb af stablen.

Madrilenerne havde flere fine muligheder i første halvleg, herunder et par nærgående forsøg fra Ronaldo og Gareth Bale, der var tilbage i sin walisiske fødeby.

Men efter en halv times dominans kom så Champions League-mestrenes føringsmål, da Bale fra kanten fandt Ronaldo i feltet, hvor den portugisiske stjerne sparkede bolden sikkert i mål.

Fire minutter efter var Real Madrid-forsvaret imidlertid ved at træde spinaten, da Pepe og Coentrao ikke fik kommunikeret ordentligt, hvorfor bolden landede hos Sevillas Carriço. Men Iker Casillas stod klar ved forreste stolpe.

Hovedstadsklubben skulle dog ikke bruge lang tid efter pausen til at udbygge føringen. Karim Benzema fandt Ronaldo på kanten af feltet, og så kunne den portugisiske skudkonge gøre det til 2-0 med et hårdt tryk på aftrækkeren, på trods af at målmand Beto fik lapperne på bolden.

Real Madrid fortsatte med diktere spillet, og heller ikke på kontra formåede Sevilla ryste ”Kongeklubben”. Royalisterne med debutanterne Toni Kroos og James Rodriguez i startopstillingen virkede ivrige efter at få en flot start på sæsonen. Og den fik de, og det var selvom Sevilla slap billigt fra mødet med Ronaldo og kompagni.