Yussuf Poulsen forlænger med Leipzig: Fejres med oplæg mod Monaco

Yussuf Poulsen har nu papir på, at han kan være i Leipzig de næste fire år.

Yussuf Poulsen har masser af succes i Bundesliga-klubben RB Leipzig, og nu har han og klubben forlænget deres kontrakt med hinanden frem til 2021.

Det skriver den tyske klub på sin officielle hjemmeside.

Forlængelsen blev offentliggjort i forbindelse med klubbens debut i Champions League, hvor de møder de franske mestre fra Monaco, og her spillede Poulsen en stor rolle i kampen, der endte 1-1.

Han var nemlig indblandet i Leipzigs mål til 1-0, hvor han på elegant vis fik sendt Forsberg ned langs flanken, hvorefter han skar ind i banen og scorede stensikkert. Men som det nok er opdaget af den opmærksomme læser, så holdt føringen ikke.

Godt ti minutter før pausen kunne Tielemans stå for udligningen, men flere mål blev det altså ikke til i opgøret. Dermed kom RB Leipzig i gang med deres første Champions League med point på kontoen.

I gruppens anden kamp mellem Porto og Besiktas kunne tyrkerne på udebane hente en rimelig overraskende sejr på 3-1, hvor Babel kort før tid lukkede kampen helt.