Nordirland til EM efter græsk nedtur
EM

Nordirland er klar til EM næste sommer efter knusende sikker 3-1 sejr over Grækenland, mens Rumænien og Ungarn kan se frem til drama på sidste spilledag

Nordirland kunne torsdag spille sig til EM, da Grækenland var på besøg. Her var en sejr nok for værterne, og denne kom aldrig i fare. Steven Davis åbnede målkontoen ti minutter før pausen, inden Josh Magennis øgede minutter efter pausen. 3-0 blev det også ved Steven Davis, inden Christos Aravidis med 3-1 scoringen fik lov at pynte på nedturen.

Dermed er Nordirland sikre på avancement før sidste spillerunde, mens Grækenland med stor sandsynlighed slutter sidst i gruppe F.

Netop Færøerne var tæt på at få point i deres opgave mod Ungarn torsdag aften. På en svær udebane bragte Roaldur Jacobsen overraskende gæsterne foran, men føringen lykkedes man ikke med at holde. To scoringer fra Daniel Bode i anden halvleg sikrede nemlig Ungarn sejren på 2-1.

Et resultat der bringer Ungarn ud i lidt af et drama på sidste spilledag. Holdet er bare et point efter Rumænien på den andenplads, der sikrer direkte adgang til slutrunden. Holdet kan dog glæde sig over, at man som minimum er sikre på playoff.

Gruppens sidste slag stog mellem Rumænien og Finland. Her markerede Brøndby-profilen Teemu Pukki sig med en assist, da Joel Pohjanpalo bragte gæsterne foran. I overtiden sikrede Ovidio Hoban dog 1-1, og dermed skal Rumænien slås med Ungarn om den sidste billet direkte videre fra gruppe F.