Serbien trods nederlag: Vi er stadig i live
EM

Serbien er så godt som ude af kampen om EM-billetterne efter nederlag til Portugal, men spillerne holder fast i håbet.

Efter søndagens EM-kvalifikationskampe i Gruppe I, ser det godt ud for det danske landshold, selv om Portugal nu har indtaget 1. pladsen. Det gjorde Ronaldo og co. med en 2-1 sejr hjemme over Serbien, der ud over portugiserne på papiret er den værste konkurrent til det danske landshold i kampen om at kvalificere sig direkte til slutrunden.

Men efter nederlaget og de tre fratrukne point tidligere i kvalifikationen, ligger Serbien nu sidst i gruppen med bare et point for fem kampe sammen med Armenien, mens Portugal topper med ni og Danmark og Albanien har syv point.

Portugal bragte sig foran i 1. halvleg, men Nemanja Matic scorede på et saksespark efter pausen til en udligning, der dog kun holdt i to minutter, før Fabio Coentrao scorede kampens afgørende mål.

Skuffelsen over nederlaget og et næsten slukket EM-håb var stor i den serbiske lejr.

- Jeg er meget skuffet, men Portugal spillede godt. Vi spillede en skidt 1. halvleg, men fik efter pausen vist, at vi kunne være med. Vi gik efter sejren, men sket er sket, og det var ikke nemt at spille mod så godt et hold, siger Nemanja Matic, der

Midtbanespilleren Radosav Petrovic forsøger dog at indgyde noget mod og tro på at vejen til EM fortsat er åben.

- Vi er stadig i live og vil ikke lade os tøjle, så længe, der er noget at spille for. Portugal fik deres mål ud af ingenting - vi fortjente mindst et point, siger han.

Serbiens næste opgave bliver i København 13. juni, hvor serberne vil være pisket til at hente tre point mod det danske hold.