Svensk pointdeling mod Østrig
EM

Sverige fik en lunken start på EM-kvalifikationen med 1-1 på udebane mod Østrig.

Der var knald på fra kampens start, da Østrig på hjemmebane bød Sverige velkommen til den første runde af EM-kvalifikationen om at komme med til slutrunden i Frankrig i 2016. 1-1 sluttede det spændende opgør, og allerede efter et kvarter var de to mål scoret.

Efter syv minutter var David Alaba, der på et straffespark havde sat bolden i nettet til østrigsk føring, mens Erkan Zengin fem minutter senere udlignede til slutresultatet 1-1.

FC København-spillerne Pierre Bengtsson og Mikael Antonsson fik fuld spilletid for svenskerne, mens Johan Elmander blev sat på banen efter 72 minutters spil som erstatning for Jimmy Durmaz. Østrig skiftede efter 69 minutter Rubin Okotie, der har en fortid i Sønderjyske, ind i kampen i bestræbelserne på at hente den afgørende scoring.

Den faldt dog aldrig for nogen af holdene, og derfor delte de to mandskaber i porten med ét point til hver. Dermed placerer de to hold sig midt i pulje G, hvor Rusland og Montenegro topper efter sejre over Liechenstein og Moldova.