22.000 så FCM's sejr på Gibraltar
Foto: Ernst van Norde/Polfoto
Europa League

22.000 så FCM's sejr på Gibraltar

FCM-fansene fik deres kamp på Gibraltar sendt af Jyske Bank TV, og det gav kanalen en vaskeægte seer-rekord.

Der var tale om en seerrekord for Jyske Bank TV, da de viste returkampen i Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Lincoln Red Imps, da de mødtes på Victoria Stadium på Gibraltar. 22.000 seere var der tale om, som så FCM vinde kampen 2-0.

Det var også første gang Jyske Bank TV sendte den slags, hvor de blot brugte én kameramand og én kommentator. Kommentatoren var desuden den tidligere DR Sporten-kommentator Hans Krabbe, der i dag er kommunikationsdirektør i klubben.

Afdelingsdirektøren i Jyske Bank Lasse Høgfelt er vildt begejstret for rekorden for TV-kanalen. Det siger han på FCM's hjemmeside.

- Det er med afstand det største antal seere, vi har haft til en sending på Jyske Bank TV, og det siger noget om, hvor stort interesse der er for den slags tilbud til seerne, konstaterer Lasse Høgfelt, der er afdelingsdirektør med ansvar for kommunikation i Jyske Bank.

Sendingen foregik med aktiehistorier kørende i bunden som på nyhedskanaler, og så var der en særlig feature, hvor tweets med @JyskeBankTV også blev vist på skærmen

- Især var det interessant at se, hvordan antallet af tweets nærmest eksploderede under kampen, hvor vi nåede op omkring 1000 i løbet af de 90 minutter med reference til @jyskebank.tv, siger Lasse Høgfelt.

FC Midtjylland møder i næste runde APOEL Nicosia fra Cypern i næste runde af Champions League-kvalifikationen.