40 år er ingen alder: Totti arikitekten bag Roma-storsejr

Fransesco Totti er kongen af Rom, og det demonstrerede han torsdag aften, da Roma i Europa League-tørnede sammen med FC Astra.

Der var ikke gået længe, før at Francesco Totti for første gang viste prøver på sit fortsat imponerende talent. Et skarpt frispark fandt i det 15. minut Kevin Strootman, der bragte hjemmeholdet på 1-0, men der var mere i vente for den aldrende legende.

Føringen blev dog først fordoblet i første halvlegs tillægstid, da Federico Fazio gjorde det til 2-0. En stilling der ikke holdt længe, da FC Astra kun to minutter inde i anden halvleg formåede at komme på tavlen. Desværre for gæsterne var det i eget net, og Fabricio gjorde det altså i stedet for til 3-0.

Og så dukkede Totti ellers op igen. Romas nummer 10 hamrede et frispark direkte på træværket. Knaldhårdt og køligt, men desværre for Roma-fansene gik bolden ikke i mål. Det gjorde den dog efterfølgende, da Mohamed Salah formåede at fumle riposten i kassen.

Dermed sluttede kampen 4-0, og da Austria Wien og Viktoria Plzen spillede 0-0 i Gruppe E's anden kamp, kan AS Roma nu indtage førstepladsen i gruppen. FC Astra ligger sidst uden point.