Aron Johansson sikrede Alkmaar-sejr

Den tidligere AGF-topscorer Aron Johannsson kom på tavlen for AZ Alkmaar i hollændernes 1-3-sejr over græske Atromitos.

AZ Alkmaar stod i aften over for græske Atromitos i kvalifikationen til Europa League, og her kom en tidligere superliga-profil i fokus.

Den tidligere AGF-bomber Aron Johannsson scorede således til 2-0 for sin hollandske klub i 3-1-sejren, der dermed sikrer hollænderne et fremragende udgangspunkt forud for returopgøret.

Johann Berg Gudmundsson bragte AZ Alkmaar foran efter 51 minutters spil, inden Johannsson var på pletten og udbyggede føringen med et kvarter igen.

Grækerne bragte spændingen tilbage i opgøret på straffespark minuttet efter, men med en vital scoring i overtiden sendte Johann Berg Gudmundsson Alkmaar godt på vej mod gruppespilet i Europa League.