Bendtner og Mike Jensen basket i Baskerlandet

Det blev ikke til nogen sjov tur til Baskerlandet for Mike Jensen og Nicklas Bendtner, da Rosenborg tabte med 0-4 til Real Sociedad torsdag aften i Europa League.

Op igennem 90'erne var Rosenborg et frygtet hold i hele Europa, men torsdag aften var der lang vej til den tid, hvor de norske mestre var en tur i Baskerlandet i Spanien, hvor Real Sociedad stod klar til at tage imod dem.

Her blev det til en stensikker 4-0-sejr til baskerne, som allerede efter ti minutter var kommet foran med 2-0 efter scoringer af Diego Llorente og David Zurutuza, og så var tonen ligesom lagt i kampen, hvor danskerklubben aldrig rigtig fik bidt fra sig.

Tværtimod blev kampen meget på Sociedads præmisser, som lige inden halvleg også kom på 3-0, da Rosenborgs Skjelvik fik sendt bolden i eget net. I anden halvleg fortsatte Sociedad deres dominans, og de fik da også lige sat et ekstra mål ind, da Diego Llorente igen fik scoret.

På trods af den store sejr, så er Sociedad ikke på førstepladsen i deres pulje. Samtidig spillede Zenit nemlig i gruppen mod Vardar, hvor russerne vandt med imponerende 5-0.

I næste runde skal Nicklas Bendtner og Mike Jensen møde Vardar hjemme i Trondheim, mens Zenit og Real Sociedad skal spille om den foreløbige førsteplads i puljen, når baskerne skal en tur til St. Petersburg.