Brøndby færdige i Europa League: Værdig afslutning

Selvom det endte helt skidt for en uge siden, så kunne Brøndby runde denne omgang Europa League af med støvlerne på, da de fik 1-1 i returen.

Brøndby blev for en uge siden sat eftertrykkeligt på plads af PAOK Saloniki med hele 5-0 i kvalifikationen til Europa League. Dermed var der suget meget af den spænding, der dog kan være efter et udebanenederlag i europæisk sammenhæng, og returkampen endte også uden den store dramatik med 1-1.

Kampen bar i det hele taget i ret høj grad præg af, at der ikke var så meget at tabe for nogle af holdene betød i returkampen på Brøndby Stadion. Det gjorde sig gældende ved at opdækningen ikke helt sad der og det generelle pres på modstanderen ikke var der.

I forhold til opdækning gjorde det sig tydeligt klart, da den tidligere Valencia-spiller Ricardo Costa steg op efter et frispark på midten af Brøndbys banehalvdel og headede bolden over i det modsatte hjørne efter 21 minutters spil. Her kunne opdækningen fra Martin Ørnskov og Johan Larsson sagtens være bedre.

Det kunne også sagtens være meget bedre fra målmand Panagiotis Glykos i PAOK-målet, som i to omgange fumlede med et hjørnespark, så bolden endte for fødderne af Elbasan Rashani, der kunne banke bolden i mål efter 27 minutter.

Derfra kunne der spekuleres i om spillerne skånede sig selv i forhold til skader, hvor Daniel Agger i forvejen helt valgte at side uden for i dag, for at spare sig. Så meget gik Brøndby ind til kampen med tro på, at de med utroligt meget held ville kunne vende situationen om efter det pinlige 0-5-resultat for en uge side. Dog skulle man til tider tro, at de trofaste, fremmødte BIF-fans havde sovet over sig for en uge siden, for udfra deres volume, så skulle man tro, at de de var på vej i gruppespillet med den stemning, de fremførte.