Brøndby startede som lyn og torden, men det var ikke nok

Det startede godt for Brøndby, der med det samme lagde pres på de græske gæster. Hany Mukthar bragte også vestegnsholdet foran, men miraklet udeblev.

Brøndby havde et stort overtag i starten af kampen, og Pukki kom også frem til en stor chance, da Luke Steele flagrede rundt i sit felt. Pukki havde herefter flere spilmuligheder, men endte med at sparke bolden lige ind på de Panathinaikos-spillere, der stod klar på stregen.

Det lignede powerplay hele vejen igennem første halvleg, hvor Brøndby konstant spillede den rundt foran Panathinaikos-feltet. Christian Nørgaard var også nærgående med et skud fra kanten af feltet, men den helt store forløsning kom, da Hany Mukthar sparkede den i kassen til 1-0 efter flot bandespil med Kamil Wilzcek. Hvis Brøndby stadion ikke gyngede inden, så gjorde den det i hvert fald nu!

Ikke længe efter var Lebogang Phiri ved at smide det hele efter en kort aflevering fra Toppel, da han modtager den ude foran feltet med tre grækere om sig. Brøndby er heldige, da grækerne rammer stolpen og bolden triller ud.

Panathinaikos var langt bedre med efter pausen, og det udmøntede sig også i en scoring 20 minutter inde i anden halvleg. Det kom efter, Frederik Holst lavede et dumt frispark nær hjørneflaget. Frisparket blev clearet i første omgang, men blev hurtigt slået ind i feltet igen, hvor Ivan Ivanov headede den flot ind uden chance for Toppel.

Efte scoringen lignede det bølgede kampen mere frem og tilbage, uden nogen for alvor blev farlige. Brøndbyspillerne begyndte at hænge efter i presspillet og så generelt trætte ud.

Panathinaikos kom herefter frem til flere kontrachancer, men ingen af dem endte med at give Mads Toppel de store problemer.

Brøndby kan nu se frem mod weeknden, hvor der venter et lokalopgør mod FC København.