Brøndby storsejrede over svagt islandsk mandskab

Brøndby fik en 4-0-sejr med fra Island.

Det var første kamp med Alexander Zorniger i spidsen for Brøndby, da man på Island i Europa League-kvalifikationen mødte Valur.

Det var dog svært at se den tyske cheftræners tanker i første halvleg, hvor Brøndby havde svært ved at spille sig frem til chancer.

Det hjalp dog gevaldigt i anden halvleg, der startede som lyn og torden efter Kamil Wilczek bragte de blå-gule i front efter blot to minutter. syv minutter senere var han på pletten igen og sendte den i mål til 2-0.

Syv minutter efter 2-0-kassen var det Teemu Pukkis tur til at lege med, da han efter oplæg fra en særdeles velspillende Andrew Hjulsager gjorde det til 3-0.

Til trods for den store forskel på måltavlen var spillet på banen overraskende lige og Valur spillede sig frem til en række af farlige chancer, men det forblev ved rent bur for Frederik Rønnow.

Brøndby fik også lukket kampen til 4-0 ved Christian Greko Jakobsen, men i kampens sidste moment reducerede Valur til 4-1 til stor ærgrelse for Frederik Rønnow.