Dansk nedtur i Europa League

Jonas Lössl og Lars Jacobsen smed en føring, da Guingamp med nederlag på 3-1 er ude af Europa League.

Der var lagt op til en intens kamp, da Dynamo Kiev torsdag tog imod Guingamp. Med Jonas Lössl og Lars Jacobsen fra start skulle franskmændene forsvare en føring på 2-1 fra første opgør, men det gik ikke helt efter planen.

Allerede efter otte minutters spil måtte Jonas Lössl ud i en god redning. Danskeren viste dog flotte reflekser, da han snuppede Serhij Rybalka´s frispark. En skadet Miguel Veloso blev kort efter erstattet af Łukasz Teodorczyk, og det skulle vise sig at være en god idé for Kiev.

Rundet en halv time var det nemlig netop Łukasz Teodorczyk, der bragte hjemmeholdet på 1-0. Et hjørnespark blev headet i netmaskerne, og så lå fordelen pludselig hos de ukrainske værter. Stillingen forblev dog 1-0 ved pausen.

Dynamo Kiev kom godt ud til anden halvleg, og kom hurtigt yderligere i spidsen. Vitaliy Buyalskyy samlede en løs bold op udenfor feltet, og satte sin signatur på scoringen til 2-0. Med denne stilling på tavlen var Guingamp pressede, og smed flere spillere frem.

Med 25 minutter igen gav jagten pote, da Christophe Mandanne bragede bolden i mål fra nært hold. Pludselig lignede det forlænget spilletid i Ukraine, men værterne ville det anderledes.

Med et kvarter igen fik hjemmeholdet nemlig straffespark, hvilket Oleg Gusev udnyttede til at score til 3-1. En stilling der trods giftige tilbud til Guingamp i slutfasen fik lov til at holde kampen ud. Med resultatet er Kiev videre med 4-3 samlet.