Dansker-hold sejrede i Europa League

Elfsborg slog torsdag aften portugisiske Rio Ave i play-off runden til Europa League-gruppespillet, hvor to danskere startede inde.

Torsdag aften var der dansk succes i Europa League-opgøret mellem Elfsborg og Rio Ave, hvor de svenske værter sejrede med 2-1. Hjemmeholdet havde både Kevin Stuhr Ellegaard og Mikkel Beckmann med fra start, og dette var med succes.

Elfsborg tog føringen ved Viktor Prodell i det 27. minut, og ti minutter efter udbyggede Daniel Mobaeck til 2-0. I anden halvleg fik gæsterne reduceret ved Marcelo med lidt under en halv time tilbage. Et kvarter før tid blev danske Mikkel Beckmann udskiftet.

I de øvrige kampe med start klokken 19 tabte Saint Etienne noget overraskende til tyrkiske Karabukspor, mens Dinamo Minsk slog portugisiske Nacional. Et kvarter tidligere sejrede hollandske PSV som ventet 2-0 på hjemmebane mod Soligorsk.