Europa League: Eriksen-assist gav Tottenham sejren

Christian Eriksen havde en afgørende fod med i spillet, da Tottenham spillede sig videre i Europa League torsdag aften.

Christian Eriksens hjørnespark efter 78 minutter mod Qarabag i Europa League skulle blive kampafgørende, da det endte hos Son, der flickede bolden videre til Harry Kane, der kunne sende Tottenham i jubel med en scoring til 1-0, som også blev kampens resultat.

Resultatet betyder, at Tottenham nu er stensikre på at gå videre fra gruppespillet, hvor de er i gruppe med Monaco og Anderlecht udover Qarabag. Monaco er nemlig fire point efter London-klubben på tredjepladsen, og kan derfor ikke hente Tottenham længere.

Selv spillede Monaco mod Anderlecht, hvor de stenrige franskmænd løb ind i et 0-2-nederlag, som altså sender Tottenham afgørende afsted.

Derudover endte det med en 1-0-sejr for Schalke efter en sen scoringer. Det kom efter danske Pierre-Emile Højbjerg kom på banen efter 79 minutter. Det kunne også være blevet til 2-0 for tyskerne, men Aogo brændte et straffespark i sidste minut af den ordinære spilletid.

Mere dansk kom der i spil for Rosenborg, da Mike Jensen og Tobias Mikkelsen var i kamp mod St Etienne, hvor det blev til 1-1, da franskmændene udlignede på et straffespark med ti minutter tilbage af kampen. Rosenborg er nu ude af turneringen efter dét resultat.