FCK og Lokomotiv Moskva delte i intens nulløsning

Første kamp i gruppespillet i Europa League stod for døren, og her udeblev målene i kampen mellem FC København og Lokomotiv Moskva.

Syv minutter skulle der gå, før det brændte på hos Lokomotiv Moskva. Andrija Pavlovic nåede netop at juble over et føringsmål, men en offside-kendelse satte en stopper for en tidlig jubel hos hjemmepublikum.

Kort efter modtog Carlos Zeca et stort bifald, da han med stor selvsikkerhed vendte bolden og skabte ro i spillet. Glæden for den nye græske midtbanespiller er allerede stor hos FCK-fansene.

Og samme optimisme var at fornemme hos værternes offensive spillere i første halvleg. FC København bevarede sin dominans, og få minutter før pausefløjtet fik Michael Lüftner en hovedstøds-mulighed. Han fik ikke ram på bolden. Den sidste aflevering og kreativitet manglede, og derfor udeblev målet.

Efter pausen kom Jefferson Farfan til en stor mulighed, men venstrebenet svigtede, og chancen blev aldrig farlig.

Som kampen bølgede frem og tilbage, manglede begge mandskaber at udnytte sine oplagte chancer. Duellerne og frisparkene var mange, men måltavlen lyste 0-0 efter slutfløjtet.

I puljens anden kamp mellem Zlin og Tiraspol var der heller ingen scoringer at berette om. Alt er derfor lige i Gruppe F i UEFA Europa League.