FCM's onde ånder i dramatisk Europa League-remis

Tyrkiske Osmanlispor fortsætter med at imponere i Europa Leagues gruppe L, der tegner til at skulle ud i en gyserafslutning. I gruppe J dominerer Fiorentina.

Er man til spænding er det måske værd at holde øje med gruppe L i Europa League, hvor intet er givet efter de første tre runder.

Det blev yderligere konsolideret torsdag aften, hvor begge gruppens to opgør endte uden vinder. Mest dramatisk gik det for sig i Ankara, hvor Osmanlispor, der er i Europa League-gruppespillet på bekostning af FC Midtjylland, tog i mod Villareal.

Her overraskede de undertippede tyrkere ved at komme foran efter 23 minutter ved den rutinerede frontangriber Raul Rusescu. Og minuttet efter var han på pletten igen til 2-0.

I anden halvleg var det så Villareals tur til komme oven på. Da halvlegen var kun otte minutter gammel modtog hjemmeholdets Mehmet Guven, der ellers blev indskiftet i første halvleg, et rødt kort.

Kort efter fik Villareal tilkendt et straffespark, som man dog brænder. For alligevel at reducere ved N’Diaye lige efter.

Nede med et enkelt mål og i overtal pressede Villareal naturligt nok på, og et kvarter før tid lykkedes det så, da Pato udlignede til slutresultatet 2-2.

Gruppens anden kamp endte 1-1 mellem Steaua Bukarest og FC Zürich. Gruppen føres af Villareal med fem point, efterfulgt af Zürich og Osmanlispor, der begge har fire point. Bukarest er ikke langt bagefter med to point.

I gruppe J fik Fiorentina sig en 3-1-sejr ude over tjekkiske Liberec, mens Qarabag i Aserbajdsjan vandt 2-0 over PAOK fra Grækenland. Gruppen toppes af Fiorentina med syv point, mens PAOK og Qarabag har fire. Liberec er sidst med et enkelt point.