Flot comeback ikke nok for Bendtner og Wolfsburg

2-2 var ikke nok for Wolfsburg, der må sige farvel til Europa League efter kvartfinalen. Sevilla, Fiorentina og Dnipro følger Napoli i semifinalen.

Nicklas Bendtner var med fra start, da Wolfsburg gik på banen i Europa League-kvartfinalen mod Napoli. Det skulle blive en svær opgave, da Wolfsburg på hjemmebane havde tabt 1-4 - med Bendtner som deres målscorer.

Selvom de lagde stærkt ud, og var foran på både spil og chancer, så kom der ikke gang i målscoringen for VW-klubben før det var alt for sent. Efter 50 minutter kom Napoli nemlig foran ved Callejon og et kvarter efter havde Mertens gjort det til 2-0 for syditaliernerne. Dermed stod der 6-1 samlet til Napoli før Wolfsburg kom rigtigt i gang.

Først kunne den schweiziske forsvarsspiller Timm Klose heade Wolfsburgs første mål i kampen ind, og bare to minutter efter kastede Perisic sig heltemodigt frem i et indlæg fra Guilavogui, som kostede ham en tur i græsset med blod ud af panden. En Napoli-spiller forsøgte at sparke bolden væk, men i stedet ramte han hovedet på Wolfsburg-wingen.

Ved begge mål var Bendtner med på forreste stolpe, hvor han trak en Napoli-spiller med sig, der åbnede op for mere plads til målscoreren.

Bendtner havde også sine chancer for at komme på tavlen, men havde ikke held til at overliste Andujar i Napoli-målet. Dermed kunne Napoli gå videre med samlet sejr på 6-3.

I de øvrige kampe blev det til 2-2 i St. Petersburg mellem Zenit og Sevilla. Det betyder, at Sevilla er videre samlet 4-3. Dnipro, som FCK slog ud i kvalifikationen til Champions League, vandt 1-0 over Club Brügge, der både klarede sig forbi Brøndby, AaB og FCK tidligere i Europa League. Dermed er danskerdræberne fra Brügge ude mod et hold, som FCK tidligere på sæsonen slog ud.

Sidst er der Fiorentina, der vandt 2-0 på mål af Mario Gomez og Juan Vargas, da de mødte Dynano Kiev, der blev reduceret til 10 mand efter 40 minutter, da Lens forsøgte at filme sig til et straffespark, som udløste hans andet gule kort.

Semifinalerne med Napoli, Fiorentina, Sevilla og Dnipro vil der blive trukket lod om fredag.