Gytkjær-kasse ikke nok: Rosenborg er ude af Europa League

Christian Gytkjær scorede for Rosenborg, men det var ikke nok - nordmændene tabte samlet 4-2 til Austria Wien.

Det norske mandskab Rosenborg tabte sidste torsdag 2-1 i Wien, og torsdag aften skulle der spilles returkamp på Lerkendal.

Det blev dog ikke nogen speciel morsom kamp for Rosenborg, der kom bagud 1-0 efter 58 minutter. Der blev dog hurtigt svaret igen af Rosenborg, og danske Christian Gytkjær scorede minuttet efter til 1-1 på straffespark.

Men 10 minutter senere gjorde gæsternes Olarenwaju Kayode det til 2-1, og så skulle Rosenborg score tre kasser for at gå videre til Europa League-gruppespillet.

Det gjorde de ikke, og i stedet er det Austria Wien, der er at finde i bowlen i morgen, når der skal trækkes lod til grupperne i Europa League.

I Schweiz skulle Grasshoppers forsøge at vende 0-3 til videre avancement, men det formåede Lucas Andersens mandskab alligevel ikke. Fenerbahce vandt 2-0 på mål af Fernandao og Miroslav Stoch. Simon Kjær spillede hele kampen, mens Lucas Andersen spillede 81 minutter.