Højdepunkter: Dolberg-kasse sendte FCK ud af Europa League

Se højdepunkterne fra FC Københavns 2-0-nederlag til Ajax.

Der var store forventninger til FC København i returopgøret mod Ajax efter en sejr på 2-1 på hjemmebane, men på Amsterdam ArenA gik lysene ud, da Ajax vandt 2-0 og dermed sendte FC København ud af Europa League med 3-2 samlet.

FC København var tæt på at få en forfærdelig start, da Jores Okore lavede en løs aflevering tilbage til Robin Olsen, som dog lige nøjagtig nåede at redde situationen. Det danske hold kom lidt bedre med i perioden efter, men 22 minutter inde i kampen var uheldet ude.

Amin Younes driblede på kanten af feltet og sendte en afslutning inden for målrammen, hvor Robin Olsen lavede et kæmpe drop og lagde den til rette for Bertrand Traoré, som sikkert headede den i mål.

Efterfølgende fik FC København en omstilling, men denne blev ødelagt, da Jan Gregus blev tacklet og fik frispark. Her blev bolden sendt i panden på Federico Santander, men det blev overhovedet ikke farligt for Ajax-målmand André Onana.

Første halvleg så ud til at være forbi, men halvandet minut inde i overtiden begik Jores Okore et dumt straffespark på Kasper Dolberg, som selv udnyttede det og sendte Ajax foran 2-0.

Efter pausen fortsatte det samme kampbillede, hvor Ajax dominerede stort, men FC København kom enkelte gange også frem til halve chancer, men der manglede hele tiden lige det sidste.

Indskiftede Benjamin Verbic kom tættest på at score for FC København, da han sendte en halvfarlig afslutning i hænderne på målmanden bare på øjeblikke inden, Kasper Dolberg sendte en afslutning på stolpen.

FC København satsede mere offensivt i den sidste del af kampen, men det nyttede ikke noget. Superligaklubben kom ikke frem til en afgørende chance, selvom Andreas Cornelius sendte en afslutning i sidenettet, og Robin Olsen var med oppe i feltet på et hjørnespark, hvorfor kampen endte 2-0.

Dermed slutter opgøret samlet 3-2 til Ajax, som dermed har gjort en ende på FC Københavns europæiske rejse.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkterne fra kampen.