Lasse Nielsen og Gent går sikkert videre til gruppespillet.

De vandt første kamp i Belgien 2-1, og den sejr fulgte Lasse Nielsen og Gent op med et endnu bedre resultat i Makedonien mod Shkendija. Hele 4-0 blev det til med Kalifa Coulibaly som dobbelt målscorer.

Den tidligere AaB’er Lasse Nielsen startede inde for belgiske KAA Gent, da de spillede sig sikkert i Europa League. Danskeren blev desværre skiftet ud allerede i pausen, da han slæbte rundt på et gult kort fra det andet minut.

Det var Kalifa Coulibalys aften, da han scorede to mål på ti minutter og dermed afgjorde den samlede stilling. Med to udebanemål ville det blive noget nær umuligt for den tidligere Brøndby-spiller Ferhan Hasani og resten af Shkendija at komme tilbage i kampen.

Sådan blev det da heller ikke, og Gent udbyggede bare deres sejr, så det til sidst lignede en mindre afklapsning af hjemmeholdet. Jeremy Perbet blev skiftet ind i stedet for den dobbelte målscorer, og han viste sit værd allerede seks minutter senere, da han kom på tavlen bare seks minutter senere.

Renato Neto sluttede ballet, da han fem minutter før slutfløjtet slog det sidste søm i kisten med sin scoring til 4-0.

Gent er derfor med i bowlen, når der i morgen bliver trukket lod om grupperne i Europa League.