Leon A. lynede igen i Hannover-sejr

Leon Adreassen scorede to gange i Hannover 96s sejr over polske Slask, mens alle Club-Brugge-danskerne var med til at hive en 3-0 sejr i hus mod Debrecen.

Han var næsten dømt færdig, men på det seneste har Hannover 96’s Leon Andreasen virkeligt formået at lukke munden på alle hans skeptikere.

Således scorede danskeren igen - i denne ombæring hele to gange – da det tyske mandskab slog polske Slask hele 5-3.

Det lignede således en sikker sejr ved pausen, hvor Hannover var foran 3-1. Men med to scoringer inden for et kvarters tid i anden halvleg, havde polakkerne lige pludselig udlignet udeholdets føring.

Men så slog Leon Andreasen til, og sendte atter Hannover 96 på sejrskurs med sin scoring til 4-3. Øjeblikket efter gjorde Manuel Schmiedebach så tingene færdige og scorede til kampens slutresultat, 5-3.

Også danskerklubben Club Brugge, der måtte lide en bitter skæbne mod FC København i Champions League-kvalifikationen, vandt deres Europa League-opgør. Således lykkedes det belgierne, der havde både Jim Larsen, Niki Zimling og Jesper Jørgensen i aktion, at vinde 3-0 over Debrecen.