Milan tilbage i europæisk gruppespil med stil

Med en 5-1 sejr på udebane over Austria Wien er AC Milan nu virkelig tilbage i europæisk fodbold.

Milan er tilbage i europæisk fodbold efter et par sæsoners pause, og det gjorde de med fuld fart mod Austria Wien på udebane. Men trods det faktum at de var på udebane, så maste de på fra første minut i Europa Leagues gruppespil.

Derfor blev det til 5-1 for italienerne, der har købt massivt ind op til denne sæson, og det var da også nyindkøbene, der virkelig gjorde sig gældende i kampen torsdag aften. Først var det 1. halvleg Calhanoglu, der gjorde det til 1-0 efter bare syv minutters spil.

Dernæst indtrådte André Silva på scenen med et hattrick, som satte den østrigske klub fuldstændig og totalt til vægs. Ind imellem Milans tredje og fjerde scoring kom Wien dog lige ind med en reducering af Borkovic, men dette var blot kosmetisk.

Det blev nemlig også til et femte mål af milaneserne ved Suso, og så skal denne skribent da ellers love for at Milan havde meldt sig ind i europæisk klubfodbold igen.

I Milans gruppe var Rijeka oppe mod AEK Athen, hvor det blev til et meget sjældent hjemmebanenederlag til Rijeka på 1-2. I næste runde skal Milan møde Rijeka på San Siro.