Olympiakos banker tyrkere ud af Europa League

Græske Olympiakos er videre i Europa League efter sikker 0-3 sejr ude over Osmanlispor.

Spændingen var stor, da Osmanlispor og Olympiakos torsdag aften skulle indlede Europa League-programmet. Med 0-0 i første kamp hos Olympiakos stod tyrkerne med gode muligheder for at gå videre til ottendedelsfinalerne, men en skidt anden halvleg slukkede den drøm med 0-3 til gæsterne.

Første halvleg blev en affære uden de helt store chancer. Hjemmeholdet startede bedst, men frem mod pausen begyndte også de græske gæster at røre på sig. Scoret blev der dog ikke i de første 45 minutter.

Efter pausen åbnede gæsterne bedst, og det gav hurtigt pote. Karim Ansarifard var alt for umarkeret i feltet, og med et godt spark bankede han Olympiakos foran med 0-1. Den scoring så ud til at slukke lyset helt for de tyrkiske værter fra Osmanlispor. I hvert fald kom værterne sig aldrig for alvor over chokket.

Med tyve minutter igen lukkede Olympiakos kampen. Et godt indlæg havnede hos Tarik Elyounoussi, der sikkert headede i kassen til 0-2. I de døende minutter var det så Karim Ansarifard, der var hurtigst over en ripost, og med sin scoring til 0-3 sender han Olympiakos videre og Osmanlispor ud i Europa League-mørket.