Rieks, Albæk og Ankersen ryger ud af EL efter 3-0 nederlag i Aserbajdsjan

IFK Göteborg tog til Qarabag og Aserbajdsjan med en 1-0 sejr i bagagen, men det var ikke nok. Mads Albæk, Søren Rieks og Jakob Ankersen spillede alle 90 minutter i 3-0 nederlaget.

På trods af IFK Göteborg tog til Aserbajdsjan med et godt udgangspunkt, var det ikke nok for danskerklubben. De havde kampen igennem svært ved at komme frem til afslutninger – så svært, at de kun kom frem til tre afslutninger i hele kampen. Qarabag vadede ikke i chancer, men de besad den kynisme der skal til, når man spiller i Europa. De formåede at ramme det svenske mål seks gange, og tre af dem gik også i nettet.

Allerede efter 19 minutter gik det galt for svenskerne, da Qarabags anfører, Sadygov, scorede. Qarabag, der stillede op i et tremandsforsvar med wingbacks, kontrollerede kampen igennem.

Efter 26 minutter bragte aserbajdsjanerne også foran 2-0 på et mål af Muarem Muarem. IFK Göteborg manglede stadig kun et enkelt mål for at gå videre, men sådan skulle det ikke gå.

Ti minutter efter anden halvleg var fløjtet i gang kom afgørelsen, da Qarabags nummer 99, Dani Quintana, scorede til 3-0 for hjemmeholdet.
Det blev også slutresultatet, og derfor bliver dette års Europa League-gruppespil uden Søren Rieks, Mads Albæk, Jakob Ankersen og resten af IFK Göteborg-holdet.