Roma i målrig uafgjort og komisk selvmål kostede Rapid Wien sejren

Der var masser af mål, da Roma fik Austria Wien på besøg i en kamp, der endte 3-3. Derudover stod Schrammel for årets bedste selvmål i kampen mod Sassuolo.

I gruppe D fik Zenit sin tredje sejr på stribe, da man vandt 2-1 på udebane over Dundalk. Dermed fører man med fem point ned til netop Dundalk. I gruppens anden kamp vandt M. Tel Aviv overraskende 2-1 på udebane over AZ Alkmaar.

Roma spillede en målrig uafgjort med Austria Wien i gruppe E. Begge hold nettede tre gange, og El Shaarawy blev dobbelt målscorer. Dermed deler de to hold førerpositionen med fem point hver. Astra fik sine første point i denne sæsons Europa League, da de vandt med 2-1 på udebane over Victoria Plzen, som nu ligger sidst i gruppen. Horava fik en hovedrolle i kampen, da han scorede selvmål og brændte et straffespark, hvor han dog scorede på returbolden.

I Europa Leagues gruppe F vandt Genk overraskende med 2-0 på hjemmebane mod Athletic Bilbao, som ellers stillede i stærkeste opstilling. De kunne dog ikke holde Brabec og Ndidi fra at score. Rapid Wien kom foran allerede efter syv minutter mod Sassuolo, men den stilling blev ændret i anden halvleg, da Schrammel scorede et ganske komisk selvmål. På et indlæg header han på flotteste vis bolden i kassen, som var en Sassuolos stjerneangriber. Det betød dog, at kampen endte 1-1.