Sikker Sevilla-sejr med Krohn-Dehli fra start

Solskjærs Molde overmatchet af forsvarende mestre

Danske Michael Krohn-Dehli var med fra start og spillede de første 73 minutter, da Sevilla til aften sikkert vandt 3-0 over norske Molde med Ole Gunnar Solskjær på trænerbænken.

30-årige Fernando Llorente viste, at han stadigvæk ved, hvor målet står. Efter en halv times åbnede den spanske angriber scoringen for hjemmeholdet, da han sparkede den ind langs stolpen. 1-0

Llorente fortsatte efter pausen, hvor han blev spillet blank foran mål. Hårdt ind bag målmanden med højrepoten. 2-0 til de forsvarende mestre.

Michael Krohn-Dehli blev udskiftet efter 73 minutter, men inden da kunne han nå at fejre spaniernes tredje scoring. Kevin Gameiro opsamlede en løs bold, inden den tidligere PSG-angriber – med hjælp fra nordmændenes målmand – bugserede den ind. 3-0, hvad der også blev slutresultatet.