Solid Wolfsburg-sejr mod FC Krasnador

Wolfsburg tog den første sejr i gruppespillet, da de på udebane i Rusland vandt med 4-2 over FC Krasnador. Nicklas Bendtner var ikke med for tyskerne.

Tyske Wolfsburg har fået en hård start på gruppespillet i denne sæsons Europa League. De to første kampe er endt med et stort nederlag til Everton, mens holdet senest spillede uafgjort 1-1 mod Lille på hjemmebane. Torsdag aften stod holdet så overfor FC Krasnador, og den opgave løste holdet flot. Med en sejr på 4-2 satte Wolfsburg gruppespillets første sejr ind, og dermed avancerer holdet til andenpladsen kun overgået af Everton.

Andreas Granqvist scorede selvmål kort før pausen, og i anden halvleg fordoblede Kevin de Bruyne føringen med sit mål til 2-0. Granqvist gjorde dog noget af skaden god igen, da han kort tid efter reducerede med en scoring på straffespark. Wolfsburg svarede dog fint igen med to scoringer af Luiz Gustavo og siden endnu et mål fra De Bruyne, og dermed var Wandersons scoring i kampens afslutning reelt set ligegyldigt. Kampen endte 4-2 til de tyske gæster.

Ragnar Sigurdsson, der tidligere har tørnet ud for FC København, spillede hele kampen for Krasnador og ragede undervejs et gult kort til sig, mens Nicklas Bendtner slet ikke var med i Wolfsburgs trup, der var rejst til Rusland.