Tilskueruroligheder stjal billedet i Sparta-sejr i Bratislava

Sparta Prag vandt 3-0 på udebane over Slovan Bratislava, men opgøret blev afbrudt i omtrent 40 minutter på grund af et kæmpestort tilskuerslagsmål på tribunerne.

Det var noget helt andet end fodboldspillet, der dominerede opgøret i Europa League mellem Slovan Bratislava og Sparta Prag i Slovakiet. Kort inde i kampens første halvleg opstod et voldsomt slagsmål mellem de to fangrupper på tilskuerpladserne, og det betød, at flere fans måtte flygte ind på græstæppet for at komme væk fra urolighederne. Spillerne og dommerne blev eksorteret fra banen, og der blev de, mens der blev styr på situationen.

Efter 40 minutters afbrydelse kom kampen dog i gang igen, og i anden halvleg virkede det til, at Sparta Prag havde lettest ved at bevare koncentrationen. I hvert fald fik gæsterne scoret tre kasser i kampens sidste halve time. Først åbnede David Lafata for scoringen med sit mål til 1-0, og kort tid efter var Tiemoko Konate manden bag det andet mål. I kampens afslutning nettede Ladislav Krejci til slutresultatet 3-0.

Med nederlaget er Slovan Bratislava blevet yderligere distanceret i bunden af gruppen, hvor de efter tre kampe har nul point. Gruppens øvrige tre hold, der tæller Napoli og Young Boys foruden Sparta Prag har alle hentet seks point indtil videre.