Et mål af Juan Mata var nok til at sikre Manchester United videre avancement i Europa League.

Manchester United var i sidste uge en tur i Rusland, hvor de fik et 1-1-resultat med hjem fra det første opgør mod FC Rostov.

I aftes tørnede de to mandskaber sammen på Old Trafford, og selvom Jose Mourinhos tropper sikrede sig videre avancement, så blev det en dyr sejr for De Røde Djævle. Paul Pogba blev nemlig skadet, hvor det lignede en forstrækning.

Jose Mourinho stillede op i stærkeste opstilling, og det var også værterne, der sad på spillet i første halvleg.

Det lykkedes dog ikke at komme på måltavlen, hvor Zlatan Ibrahimovic var tættest på at score, men han måtte se sin afslutning blive afvist af stolpen.

I det 70. minut fik hjemmeholdet bolden i kassen, da Zlatan Ibrahimovic snittede bolden videre med hælen til Juan Mata efter et indlæg fra Henrikh Mkhitaryan, og på bagerste stolpe kunne spanieren sparke læderkuglen i mål til 1-0.

Russerne var bedre med i anden halvleg og kom også frem til et par gode chancer, men i Manchester United-målet viste Sergio Romero sine kvaliteter og tog sig af de afslutninger, der kom inden for målrammen.

Med 1-0-sejren er Manchester United videre til kvartfinalerne i Europa League, og lodtrækningen til kvartfinalerne finder sted i morgen.

Juan Matas kasse kan du se i en video øverst i denne artikel.