FCK's bedste fik smal sejr over FCN's reserver

På grund af den aflyste topkamp i Superligaen mellem FC Midtjylland og FC København, stillede FCK op med de 11, der skulle have startet Superliga-kampen, i reservekampen mod FC Nordsjælland mandag.

Allerede efter fem minutter bragte Andreas Cornelius FCK’s Superligaprofiler foran 1-0 mod FC Nordsjællands unge reserver.

Og niveauforskellen viste sig i første halvleg, hvor Kasper Kusk gjorde det til 2-0 og Federico Santander til 3-0 med en lang tå.

Inden pausen fik reservernes Oliver Tychosen reduceret til 1-3 efter at have afdriblet Stephan Andersen i Superligaholdets mål.

Efter pausen udlignede forskellen sig lidt, da FCK, som efter aftale med FCN stillede med en udvidet bænk, skiftede en del ud.

Der faldt kun én scoring, og den stod FC Nordsjællands Oliver Tychosen også for. Målet faldt på straffespark begået af Pelle Nilsson mod Adnan Mohammad.

– Godt for vores unge drenge at møde Superliga-modstand, og vi kunne se, hvem af vores der kunne være med, og hvilke der skal endnu mere op i gear. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at lukke tre mål ind, men samtidig er jeg stolt over, at drengene viser kvalitet og kommer tilbage i kampen. Stor ros for det, siger Peter Feher, First Team Coach I FC Nordsjælland, til klubbens hjemmeside.