FCM slår Randers i første Superliga-test

FCM fortsætter med at sætte holdene fra Superligaen på plads. Denne gang var det i holdets første træningskamp efter vinterferien mod Randers, hvor to sene mål afgjorde kampen til uldjydernes fordel.

FC Midtjylland ser ikke ud til at hvile på laurbærerne efter deres flotte efterårssæson. Efter en sejr i deres første træningskamp mod Skive fra 1. division med 4-0. Lørdag stod den på en lidt anden opgave, da de mødte Superliga-konkurrenterne og medaljekandidaterne fra Randers.

Det blev til en FCM-sejr på 2-0 efter et mål fra holdets tårnhøje angriber Paul Onuacho og unge Mikkel Duelund i henholdsvis 78. og 89. minut. Især den langbenede angriber Paul Onuacho fik en stor rolle i kampen, hvor han kom ind efter halvlegen. Han lykkedes nemlig med at sparke et straffespark halvanden meter over målet efter godt 58 minutters spil.

Kampen blev i første omgang udsat med 15 minutter, så den nyfaldne sne på heden kunne blive fjernet fra banen i Ikast, hvor kampen blev spillet. Næste kamp for FCM er på mandag, når de møder norske Start, mens Randers skal møde Vejle på onsdag hjemme i Randers.