Bendtner dobbelt målscorer for Rosenborg

Nicklas Bendtner scorede to gange for Rosenborg i udekampen mod Brann.

Rosenborg er på sikker kurs mod det norske mesterskab, og det kan de i høj grad takke Nicklas Bendtner for.

Søndag aften scorede Bendtner sit 16. og 17. ligamål for den norske storklub i udekampen mod Brann, hvor Rosenborg vandt 0-3.

Det lykkedes dog først for Rosenborg at få hul på bylden i anden halvleg, hvor indskiftede Mike Jensen leverede oplægget til Bendtner. Angriberen tog sin landsmans flade afslutning med i sit løb, inden han fik gjort det til 0-1.

Efter 59 minutter øgede den danske landsholdsangriber til 0-2, da han pludselig kom alene igennem med Branns målmand. I overtiden slog Milan Jevtovic sejren fast.

Med 0-3-sejren og de tre point har Rosenborg 10 point forspring til Molde på andenpladsen med fire kampe tilbage af sæsonen.