Brøndby rejste sig og storsejrede mod Ledøje-Smørum

Først så det skidt ud for hjemmeholdet, men Lasse Vigen Christensen svarede hurtigt tilbage.

Som forventet lagde Brøndby pres på Ledøje-Smørum fra kampens start. Teemu Pukki var meget tæt på at sende værterne i front, men bolden endte lige over overliggeren.

Brøndby IF så dog ud til at lide af samme symptomer som i weekendens nulløsning mod AaB. Alexander Zornigers tropper havde svært ved at skabe store chancer i første halvleg, og derfor var Ledøje-Smørum stadig med i kampen.

Af den grund var det også Danmarksserie-mandskabet, der pludselig kom i front mod Brøndby. En kvalificeret afslutning, som blev pareret af Benjamin Bellot, endte hos Emil Scott Rasmussen, der bragte sit hold foran med 0-1 efter en halv time.

Heldigvis for Brøndby svarede hjemmeholdet hurtigt igen. Lasse Vigen Christensen lurrede inde i feltet og udlignede med en fin afslutning.

Efter pausen levede Brøndby op til sin favorit-værdighed. Besar Halimi vendte flot med bolden, snød gæsternes forsvar med en husmandsfinte og sendte Brøndby på sejrskurs med målet til 2-1.

Lasse Vigen Christensen fandt Kamil Wilczek med tyve minutter tilbage. Her bragte angriberen sit hold på 3-1.

Ledøje-Smørum sendte bolden i egne netmasker med et klodset selvmål til 4-1. Lasse Vigen Christensen blev dobbelt målscorer, da Kamil Wilczek lagde den til rette for den danske midtbane, der stille og roligt sendte bolden i mål med fire minutter tilbage i kampen.