Duncan endte som målmand

Morten Duncan Rasmussen startede som angriber men sluttede som målmand, da Sivasspor i dag tabte 4-0 i den tyrkiske Superlig.

Morten Duncan Rasmussen er egentlig lejet ud fra Celtic til tyrkiske Sivasspor for at hjælpe klubben med at score mål, men i dag endte danskeren i den helt modsatte ende af banen.

Da Sivasspor søndag eftermiddag tabte 0-4 til Eskisehirspor i den tyrkiske Superlig, var det med den danske angriber på mål i kampens sidste 22 minutter. Efter 68 minutter blev Sivasspor ramt af deres andet røde kort, da målmand Milan Borjan blev udvist, og da hjemmeholdet havde opbrugt deres kvote af udskiftninger, ja, så var det såmænd Morten Duncan Rasmussen, der blev bedt om at trække i målmandshandskerne

På dette tidspunkt var stillingen allerede 3-0, og kampen for længst tabt for Sivasspor, men Duncan formåede at holde målet rent indtil tre minutter før slutfløjtet - så dummede han sig til gengæld også. Efter 87 minutter begik han nemlig et straffespark, som oven i købet kostede ham et gult kort.

Det efterfølgende spark fra 11 meter kunne Batuhan Karadeniz uden problemer sparke forbi den vikarierende danske keeper og i nettet til kampens slutresultat 4-0.

Det ser ud til at blive et oplevelsesrigt ophold for Morten Duncan Rasmussen i Tyrkiet!