El Shaarawy tomålsskytte i stor Milan-sejr over Real Madrid

Stephan El Shaarawy scorede to mål, da AC Milan besejrede de forsvarende Champions League-mestre med 4-2 i en træningskamp i Dubai.

2014 har været en slorslået oplevelse for Real Madrid, der har vundet både Champions League, Copa del Rey, og senest kom FIFA Klub VM-titlen i hus, og tirsdag fik holdet mulighed for at slutte året af på god vis, men sådan skulle det ikke gå for Real Madrid mod AC Milan i en træningskamp i Dubai.

Både den italienske og spanske liga er i øjeblikket i pauseposition, før bolden ruller igen i det nye år, og det har de to hold udnyttet til at tage en venskabsdyst med hinanden. Men den kamp, slap Milan bedst fra. Filippo Inzaghis mandskab sejrede med hele 4-2 over Real Madrid.

Allerede efter 24 minutters spil kom Milan foran, da Jeremy Menez årvågent opsnappede en noget slap tilbageaflevering fra Nacho, og det udnyttede den franske spiller til at snyde Keylor Navas med en smart skudfinte. Efter en halv times spil kom Milan foran med 2-0, da Stephan El Shaarawy køligt satte en bold i nettet på kanten af straffesparksfeltet, men kort efter hev Cristiano Ronaldo en smule spænding tilbage i opgøret med sin reducering til 1-2.

I anden halvleg kom Milan dog foran både 3-1 og 4-1, da først El Shaarawy fordoblede sin måltotal, og siden headede Giampaolo Pazzini bolden i kassen, før Karim Benzema kort før slutfløjt reducerede for madrilenerne på straffespark til slutresultatet 4-2.

Den 4. januar er Real Madrid tilbage i kamp, når de forsvarende Champions League-mestre er tilbage i ligaaktion mod Valencia. AC Milan møder Sassuolo den 6. januar i Serie A.