Engelsk U21-landshold vendte nederlag til sejr på ni minutter

Ni gyldne minutter i starten af anden halvleg gav Englands U21-landshold en 2-1-sejr over Slovakiets ditto.

England havde fået en noget skuffende start på U21-turneringen i Polen, da de i første kampe i gruppe A spillede 0-0 mod Sverige.

Derfor skulle der tages revanche, da Slovakiet, der i første opgør havde vundet med 2-1 over værtsnationen Polen, var modstanderen på Kolporter Arena i Kielce.

Slovakiet lagde klart bedst ud og fik belønningen, da midtbanemanden Martin Chrien efter et hjørnespark kunne bringe Stanislav Lobotka og co. på 1-0.

I anden halvleg blev kampen dog vendt på hovedet. Alfie Mawson gjorde det til 1-1 efter et indlæg fra Jacob Murphy, mens Southamptons Nathan Redmond ni minutter senere sendte englænderne i front.

2-1-stillingen endte med at holde indtil dommerens slutfløjt. Dermed er det England og Slovakiet, der topper gruppen forud for aftenens kamp mellem Sverige og Polen.