Første Ajax-mål af Eriksen

Christian Eriksen lavede her til aften sit første mål for Ajax Amsterdam, da Go Ahead Eagles på egen bane fik tæsk med 6-0 i den hollandske pokalturnering

2010 har været ét langt jubelridt for unge Christian Eriksen, der har fået sit store gennembrud i Ajax Amsterdam, og her til aften lavede han så sit første mål for den traditionsrige klub.

Det var i semifinalen i den hollandske pokalturnering, hvor Ajax på udebane slog Go Ahead Eagles 6-0. Eriksen lavede målet til 4-0, da han sparkede en ripost i nettet efter 77 minutter. Ét minut senere scorede Dennis Rommedahl til 5-0 på et oplæg fra Luis Suarez, og kort efter lukkede Lodeiro, der havde erstattet Christian Eriksen på banen, kampen med sit første mål i den rødhvide trøje.

Med sejren er Eriksen, Rommedahl og alle de andre klar til finalen, der spilles mod Feyenoord 25. april.