Fulham fortsætter mareridt-start

Fulham er endnu uden sejr i The Championship, men fik lørdag sæsonens første point.

Premier League-nedrykkerne fra Fulham har fået en forfærdelig start på livet i den næstbedste engelske række, men man inden lørdagens møde med Cardiff havde tabt alle sæsonens fire første kampe. I weekendens opgør fik holdet omsider point, men ændrer ikke på det faktum, at holdet indtager næstsidstepladsen i rækken.

London-klubben fik ellers en god start på dagens opgør hjemme mod Cardiff, hvor Tim Hoogland efter 22 minutters spil bragte hjemmeholdet foran. Fulham har dog svært ved at holde føringer for tiden, og denne mission lykkedes heller ikke lørdag.

Ti minutter efter pausen udlignede Kenwyne Jones til 1-1, og trods muligheder til begge hold blev der ikke scoret yderligere. Med et point i fem kampe ligger Fulham næstsidst i tabellen, kun højere placeret end Blackpool, der har tabt alle sæsonens første fem kampe.