Gudekasse da Arsenal bombede Villa

Jores Okore og Aston Villa fik ikke et ben til jorden, da Arsenal lørdag aften vandt FA Cuppen på Wembley.

Der var lagt op til spænding, da FA Cuppen lørdag skulle finde sin vinder. Arsenal bragede sammen med Aston Villa, og det blev langt fra en kedelig forestilling. Her bombede The Gunners nemlig stakkels Aston Villa på nationalarenaen, da Arsenal sejrede med 4-0.

Allerede fra start satte Arsenal sig tungt på opgøret. Efter ni minutters spil måtte Ron Vlaar panisk cleare et forsøg fra Alexis til hjørne, inden Laurent Koscielny var tæt på rundet et kvarter. Forsvarsspilleren satte panden på et godt indlæg, men en stor redning fra Shay Given forhindrede en tidlig Villa-nedtur.

Kort efter fik Aaron Ramsey to massive tilbud tæt efter hinanden. Først sparkede Arsenal-stjernen et fladt indlæg over, inden han på Mesut Özils fine oplæg bragede bolden over tværstangen. Ti minutter efter måtte Aston Villa redde på stregen, da Theo Walcott helt alene var tæt på ats core fra tæt hold.

Efter flere massive chancer var det da også Arsenal, der kunne juble. Rundet 37 minutter sparkede Walcott resolut til et nedfald i feltet, og denne gang måtte Given give fortabt. Aston Villa fik ikke et reelt forsøg i første halvleg, hvor Okore og co. dog skulle være glade for, at der ikke stod mindst 5-0 på tavlen.

Billedet blev ikke bedre for danskeren efter pausen. Minutter inde i anden halvleg tog Alexis Sanchez chancen fra 30 meter, og med et fænomenalt træf scorede chileneren via overliggeren til 2-0. Fem minutter efter øgede Theo Walcott, men blev korrekt dømt offside, og dermed forblev det 2-0 på Wembley.

En halv time før tid tog Arsenal dog det sidste håb fra Villa. Per Mertesacker nåede højest til et hjørnespark, og pandede bolden i netmaskerne til 3-0. Aston Villa spillede mere frit efter scoringen, og var tæt på at komme til løse tilbud uden held. Theo Walcott burde dog have øget med et kvarter igen, da han bragede et godt oplæg fra Ramsey langt forbi.

Arsenal kontrollerede dog sejren i land, og kunne fire minutter inde i overtiden juble over 4-0. Olivier Giroud fik for meget plads i feltet, og her svigtede angriberen ikke.

Dermed kunne Arsenal fortjent juble over to på stribe i den prestigefyldte turnering, hvor The Gunners sidste år slog Hull i finalen på Wembley.