Højdepunkter: Holse og Kusk nettede, da FCK gik videre i DBU Pokalen

FC København er videre til fjerde runde i DBU Pokalen efter en 0-3-sejr over Skive.

Der var ingen slinger i valsen fra FC København i onsdagens kamp mod Skive i DBU Pokalen. De danske pokalmestre vandt 0-3 på udebane mod 1. divisionsmandskabet.

Allerede efter fem minutter bragte den unge Carlo Holse sit hold i front, da han sparkede til en løs bold inde i feltet. Selvsamme Holse scorede senere i halvlegen igen, og denne gang var det et langt flottere mål. Han sendte bolden over i det lange hjørne og via overliggeren ind til stillingen 0-2.

Skive var tæt på at få reduceret i begyndelsen af anden halvleg, hvor Martin Pusic også fik et mål annulleret for offside. Kasper Kusk slog dog sejren fast med et hovedstød efter flot oplæg af Pierre Bengtsson.

Se de tre mål fra FC Københavns sejr i videoen herunder, som FCK TV har optaget fra kampen.