Jim Larsen grundlagde Rosenborg-sejr

Jim Larsen scorede i dag sit første mål for Rosenborg, da han gjorde det til 1-0 for de forsvarende mestre i 2-0-sejren over Molde.

Rosenborg smed kort inden sæsonstarten i Norge en masse penge efter Jim Larsen i Silkeborg, og i dag beviste den danske forsvarsklippe, hvorfor den norske storklub var villige til at åbne op for det helt store checkhæfte.

I Rosenborgs udekamp mod Ole Gunnar Solskjærs Molde stod danskeren nemlig bag kampens første scoring i sejren på 2-0, da han seks minutter før pauseteen bragte de forsvarende mestre foran med 1-0 efter en dødbold. I kampens døende sekunder kom en anden gammel kending af dansk fodbold også på måltavlen. Den tidligere AaB-bomber Rade Prica scorede nemlig målet til 2-0.

Sejren giver Rosenborg tiltrængte tre point i tabellen, og noget tyder på, at mestrene er ved at have rystet en svag sæsonstart af sig.