Lasse Vibe tæt på i Brentford-nederlag

Lasse Vibe var tæt på at score for Brentford, da holdet lørdag tabte til Norwich.

Brentford var tæt på Premier League i den forgangne sæson. Holdet nåede helt frem til playoff om millioner og hæder, men blev nedkæmpet trods heroiske takter. Den flotte sæson har dog givet blod på tanden, og flere spændende spillere er hentet til denne sommer. Blandt andet angriber Lasse Vibe, der lørdag var i aktion for sin nye klub.

Sammen med holdkammeraterne optrådte Vibe ude mod Norwich, og her fik danskeren 46 minutter på banen. Tid nok til at komme frem til flere store tilbud, hvor kun en forrygende redning i første halvleg fra Norwich-keeper John Ruddy stoppede danskeren.

Forinden var det dog det nyoprykkede Premier League-mandskab, der snuppede føringen. Wes Hoolahan var på spil efter 17 minutters spil, og så det svært ud for Brentford, der dog svarede hurtigt igen. Minuttet efter var det nemlig Andre Gray, der udlignede for gæsterne.

Stillingen holdt frem til pausen, men herfra var det Norwich, der tilspillede sig flere store chancer. Det gav pote med 25 minutter tilbage, da Cameron Jerome bragte favoritterne foran med 2-1. Brentford forsøgte at presse på til sidst, men måtte se PL-mandskabet juble over sejren i lørdagens test.

Mens Lasse Vibe fik 46 minutter, bød kampen ikke på aktioner for danske Andreas Bjelland, der ligeledes er skiftet til englænderne denne sommer.