Manchester City satte Real Madrid på plads

Der har været gang i træningskampene i nat med flere store opgør.

Imens de fleste af os sov den søde søvn, så spillede et par af de tunge drenge i europæisk fodbold træningskampe i USA i den såkaldte International Champions Cup.

I Los Angeles mødtes Manchester City og Real Madrid i en kamp, hvor begge mandskaber udskiftede samtlige 11 startende. Det slap englænderne bedst fra, da de efter pausen satte fire basser ind ved Raheem Sterling, Nicolas Otamendi, John Stones og Brahim Diaz, mens Oscar Rodriguez reducerede i sidste minut til 1-4.

Hos City var nye folk som Ederson, Kyle Walker og Danilo på banen fra start. Real var uden Cristiano Ronaldo og havde nye spillere som Dani Ceballos og Theo Fernandez på banen i anden omgang.

I Miami mødtes Juevntus og Paris St. Germain, og det var italienerne, der gik til pause foran 1-0 på mål af Gonzalo Higuain. Goncalo Guedes udlignede, mens Juve tog igen teten ved Claudio Marchisio efter en time.

Javier Pastore gjorde det til 2-2 på et hovedstød med 10 minutter igen, inden Marchisio afgjorde kampen til Juves fordel med et minut tilbage.

Slutteligt mødtes Barcelona og Manchester United i Landover, Maryland, hvor catalanerne dominerede kampen ud, men kun vandt 1-0 på et mål af Neymar.

David De Gea forhindrede et større nederlag, og selvom Barcelona skiftede 10 mand i pausen, så kunne United ikke lægge stort pres på spanierne i anden halvleg.