Roskilde tæt på super-comeback mod FCK

FC København skulle blot bruge 13 minutter til at komme foran med 0-3 mod FC Roskilde, der dog skabte spænding til sidst.

FC Roskilde skulle torsdag aften forsøge at skabe overraskelsen i DBU Pokalen, da holdet havde besøg af FC København. En rædselsstart blev dog hård for værterne, der dog med to scoringer i anden halvleg skabte spænding, før FCK kunne tage sejren på 2-3.

FC København lagde ud med et tungt pres, hvor Andreas Lissau dog tidligt forsøgte sig fra distancen for hjemmeholdet. Thomas Delaney stod for første FCK chance efter syv minutters spil, da Thomas Delaney sendte sit forsøg lige på Roskilde-keeperen.

Minuttet efter kunne gæsterne dog juble, da Steve De Ridder greb chancen og headede et hjørnespark i netmaskerne til 0-1. Allerede minuttet efter gjorde FCK det sikkert til 0-2, da Andreas Cornelius headede et flot indlæg fra Pierre Bengtsson i mål.

Nedturen for FC Roskilde fortsatte i det 12. minut, da Danny Amankwaa hamrede bolden op i det ene målhjørne. Kampen faldt en smule i tempo efter scoringen, hvor FCK dog fortsat dominerede.

Roskilde kom bedre med frem mod pausen, hvor stillingen dog var 0-3 til gæsterne fra hovedstaden.

Efter pausen var der langt mere aggressivitet hos FC Roskilde, der spillede sig frem til flere gode tilbud. Med tyve minutter igen fik værterne en stor mulighed for at reducere, da Mikael Antonsson klodset begik straffespark på Emil Nielsen.

Fra de 11 meter omsatte Bajram Fetai sikkert, og skabte dermed jubel blandt hjemmeholdets fans. På frispark forsøgte Fetai sig minuttet efter, og med ti minutter igen kom der for alvor spænding. Med et flot spark fra spids vinkel passerede han Johan Wiland, og så stod der pludselig 2-3 på tavlen.

Trods afsluttende panik skabte FC Roskilde ikke overraskelsen, og måtte indkassere et nederlag på 2-3.