Sebastian Svärd er ny mand i islandske Trottur, hvor Per Rud som sportschef har været med til at hente den tidligere Arsenal- og Borussia Mönchengladbach-spiller til ønationen.

Per Rud vender tilbage til Danmark og HB Køge til marts, men indtil da har han et arbejde, der skal gøres færdigt i Island. Her er han ansat hos klubben Trottur, som han netop har hentet et stort navn til.

Det er Sebastian Svärd, der har en lang karriere i dansk og international fodbold bag sig. Han har blandt andre været i Arsenal, FC København, Brøndby, Borussia Dortmund og Stoke. Derudover spillede han 60 U-landskampe for Danmark. 

I Trottur har de store forventninger til den 32-årige forsvarer. Cheftræner Gregg Ryder kalder det en kæmpe signing for klubben og for Island, og Per Rud lovpriser indkøbet.

- Sebastian er kendt for professionalisme og kvalitet, og det er, hvad vi har brug for at bringe ind på vores unge hold. Jeg har kendt Sebastian i mange år, og det er en ganske særlig glæde, at en klub som Trottur kan tilføje en spiller som det til truppen, siger Rud til klubbens hjemmeside.

SENESTE NYT...

AFSTEMNING

Bør Superligaen droppe ud af UEFA som protest mod ny Champions League?