Tjek det nye abonnement på Tipsbladet

Den 5. oktober indleder Tipsbladet et samarbejde med Ekstra Bladet. Det vil give dig flere muligheder både som abonnent og løssalgskøber – ikke mindst en lavere pris. Du får nemlig mere avis, billigere.

Fremover distribueres Tipsbladet inde i Ekstra Bladets fredagsudgave. Du får altså to aviser med sport hver fredag: Det sædvanlige Tipsbladet samt Ekstra Bladet med sine skarpe nyhedsvinkler på sport.

Det Tipsbladet, du kender, vil bestå i sin helhed. Og avisen skrives og redigeres fortsat af Tipsbladet A/S, uafhængigt af Ekstra Bladet. Altså, den samme avis med de samme gode reportager og interviews, spiltips og statistikker og analyser fra dansk og international fodbold.

For at fejre samarbejdet, har vi skruet et rigtig godt abonnementstilbud sammen. Du får et 3-månedes fredagsabonnement der inkluderer både Tipsladet og Ekstra Bladet, for kun 225,- kr. Du kan læse mere om abonnementet - og bestillet det her.

Er du allerede abonnent på Tipsbladet, har du fået tilsendt information med posten om hvad samarbejdet betyder for dig. Denne information findes også her.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Courtois ser gerne Cech blive

06:26 Thibaut Courtois håber, at Petr Cech vil blive i London-klubben, selvom han er blevet overhalet af den unge belgiske keeper i målmandskapløbet. Læs mere
 

Atletico hentede sen uafgjort mod Real Madrid

06:11 James Rodriguez sendte Real Madrid i front, men en hurtig udligning sikrede Atletico Madrid 1-1 i det første af to opgør i den spanske Super Cup. Læs mere
 

Delaney: FCK gjorde det mod Ajax

00:13 Thomas Delaney holder fast i det spinkle håb om at vinde med to mål i returopgøret mod Leverkusen. Læs mere
 

Andreas Cornelius: Vi kan score to mål i Leverkusen

19/08 Andreas Cornelius mener, at FC Københavns personlige fejl kostede dyrt mod Bayer Leverkusen. Læs mere
 

FC København en klasse under Bayer Leverkusen i nederlag

19/08 FC København måtte tirsdag aften se sig slået med 2-3 hjemme i TeliaParken, da Bayer Leverkusen kom på besøg i Champions League-kvalifikationen. Læs mere