Tyskland sejrede i generalprøven

Danmarks kommende EM-modstander vandt 2-0 hjemme over Israel. Dermed er de klar til at møde Portugal i premierekampen ved EM.

Tyskland lukkede en farlig masse mål ind i weekenden, da Danmarks kommende EM-modstander mødte Schweiz i en testkamp. Fem gange måtte den tyske keeper bøje sig ned og samle bolden ud af nettet.

Så gik det straks bedre, da Tyskland pudsede EM-formen af med et opgør mod Israel torsdag aften. Her vandt Joachim Löws tropper nemlig med 2-0.

Afgørelsen på kampen faldt fem minutter før pauseteen, da altid farlige Mario Gomez dukkede op og gjorde det til 1-0 efter et fornemt oplæg af klubkammeraten fra Bayern München Thomas Müller. I 2. halvleg slog indskiftede Andre Schürrle sejren fast.

Også Grækenland viste god EM-form. De besejrede Armenien med 1-0 på hjemmebane.