Utrolige Eriksen sender Spurs til Wembley

Christian Eriksen reddede med to scoringer Tottenham, der med 2-2 er i finalen i Capital One Cup.

Semifinaler kan være dramatiske, og dette blev for alvor tydeligt onsdag aften. I en forrygende forestilling så Tottenham længe ud til at sende Sheffield United ud af Capital One Cup-semifinalen, men med et flot comeback stod der pludselig 2-1 til de undertippede værter. Tottenham´s store redningsmand blev dog Christian Eriksen med sen 2-2 træffer.

Sheffield United var tæt på at få en drømmestart, da en keeper-fejl skabte en løs chance i feltet. På målstregen kunne Kyle Walker dog afværge, inden Tottenham satte sig på kampen. Presset gav pote kort før den halve time med signatur fra Christian Eriksen.

På et frispark tæt udenfor feltet bragede danskeren London-klubben millimeter fra Wembley, mens værterne virkede rystede. I anden halvleg skiftede Sheffield dog Che Adams på banen, og det skabte dramatik i højeste kategori.

Bagerst i feltet udnyttede han en flad bold på sikker vis, og bare to minutter senere, kunne Adams se sit skud blive rettet af og gå i netmaskerne. Pludselig stod Sheffield med forlænget spilletid i sigte, men håber blev slukket af Eriksen på ny.

Harry Kane servicerede danskeren med en god bold i dybden, og med et tørt spark sikrede Eriksen den samlede sejr på 3-2 til stor skuffelse for hovedparten af de fremmødte fans.

I finalen af Capital One Cup møder Tottenham London-rivalerne fra Chelsea, der med en sejr på 1-0 slog Liverpool ud i semifinalen.