West Ham videre efter sen træffer

West Ham United avancerer i FA Cuppen efter 0-1 sejr over Bristol City.

Bristol City var kommet på en svær opgave i fjerde runde af den engelske FA Cup. Mandskabet fra den tredjebedste engelske række tog hjemme imod West Ham United, der dog fik god modstand søndag. Trods gode tilbud var det dog Premier League-holdet, der sejrede til sidst.

Bristol startede aggressivt, og havde gode tilbud i indledningen. Matt Smith og Luke Freeman havde gode chancer i kampens første kvarter, inden Joe Bryan var tæt på at få nettet til at blafre efter 20 minutters spil.

West Ham havde svært ved at spille sig igennem i første halvleg, hvor Andy Carroll dog fik gode tilbud, før dommeren kunne fløjte til pause med 0-0 på måltavlen.

Bristol fortsatte de gode takter efter pausen, hvor Matt Smith endnu var farlig for værterne. Først til sidst kom der tempo over West Ham, hvor Diafra Sakho udnyttede et udmattet forsvar. Sakho blev da også manden, der skulle afgøre begivenhederne.

Med ti minutter igen udnyttede han en god pasning fra Andy Carroll, og bragte Premier League-holdet på vindersporet. Matt Smith lukkede opgøret med et godt tilbud i overtiden, men hjemmeholdet kunne ikke udnytte chancerne. Med 0-1 er West Ham United videre i FA Cuppen.